csrf
Moerdijkvoorelkaar logo
Moerdijkvoorelkaar

Wie wil af en toe eens wandelen

We zijn op zoek naar iemand die met een mevrouw wil wandelen. Zij wil niet graag alleen wandelen. Wie gaat er af en toe met haar mee ?

Lees meer

structureel

Klundert

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

We zijn op zoek naar iemand die met een mevrouw wil wandelen. Zij wil niet graag alleen wandelen. Wie gaat er af en toe met haar mee ?

Praktische informatie

Maandelijks 0 tot 2 uur

Locatie

Klundert

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Moerdijk

Gezocht: Wandelmaatje en Gezelschap!

Surplus Welzijn Moerdijk

Wil jij iets goeds doen en tegelijkertijd actief blijven? Heb je een paar uurtjes per week over? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die graag wandelt en het leuk vindt om samen met mevrouw S. een frisse neus te halen. Naast wandelen zou het ook fijn zijn als je haar af en toe kunt vergezellen naar afspraken of haar kunt helpen met het halen van boodschappen. Wat bieden wij? - De kans om een verschil te maken in het leven van een ander. - Een gezellige en dankbare samenwerking. - Mogelijkheid tot persoonlijke groei en nieuwe vriendschappen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Structureel
Moerdijk

Kom helpen bij Klundert bij Kaarslicht 2024!

Klundert bij Kaarslicht

Ken je het evenement Klundert bij Kaarslicht??? Op 14 december is de 9e editie! Het thema is inmiddels bekend, namelijk "Kerstmis voor iedereen" Om er weer een fantastisch evenement van te kunnen maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse, geef dan aan wanneer je zou willen helpen (in aanloop naar het evenement, voor/na/tijdens) en ook waarmee je dat zou kunnen/willen. Ben je creatief, kun/wil je helpen sjouwen, administratief kundig? of wat dan ook. We zetten je op de lijst en zullen geregeld contact met je houden. Aanmelden kan via deze site of (liever) rechtstreeks op onze website

14-12-2024
Jongeren
(kleine) groepen
Moerdijk

Vacature chauffeur voor Voedselbank Moerdijk

Voedselbank Moerdijk

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam en zoeken een Chauffeur, die tevens helpt met laden en lossen. Taken: 1. Transport verzorgen met de koelbus van de Voedselbank van het Distributiecentrum naar ons magazijn in Zevenbergen. 2. Transport verzorgen binnen onze gemeente van de verschillende leveranciers naar ons magazijn. 3. Laden en lossen van de opgehaalde goederen. 4. De goederen in het magazijn zetten samen met de verdelers. Ben je op zoek naar een interessante vrijwilligersbaan van ongeveer 3 - 6 uur per week? Ben je regelmatig op donderdag beschikbaar? Eventueel ook op woensdag? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Vind je het leuk om samen met een collega ritten te verzorgen om voedsel op te halen? Kun je goed sjouwen en tillen? En ben je flexibel inzetbaar? Sta je achter onze doelstellingen en respecteer je de privacy van onze cliënten? Dan ben je van harte welkom bij Voedselbank Moerdijk. Solliciteren Eventuele kandidaten kunnen zich via een bericht melden bij Voedselbank Moerdijk, of telefonisch: bel met voorzitter Peter.

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Amstelveen, Maastricht, Bernheze, Midden-Delfland, Delft, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Geertruidenberg, Maasgouw, Rijswijk, Moerdijk, Best, Leiden, Velsen, Dongen, Gilze en Rijen, Oegstgeest, Amsterdam, Dronten, Wageningen

Wordt het zonnetje van de Overblijf!

Kinderstralen, lunchen op school

Wordt het zonnetje van de Overblijf! Word Overblijfhulp🌞😊 Ben jij het zonnetje die onze kinderen laat stralen?🌞✨ Help op een basisschool in jouw buurt als Overblijfhulp en creëer samen met ons een gezellige lunchomgeving voor de kinderen.😊 Lees meer informatie hieronder: Vind je het leuk om met kinderen te werken? Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en voel je je jeugdig en energiek (21-71 jaar), dan is het echt iets voor jou om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan. Je krijgt veel waardering van de kinderen. Na enige tijd herkennen de kinderen je als Overblijfmedewerker. Via hen krijg je enorm veel waardering en hebben jullie samen een heel gezellige lunchpauze. Daar doe je het toch gewoon voor? Ben je één dag per week tussen de middag beschikbaar? De pauze van de kinderen is meestal van 12:00 – 13:00 uur. Voor- en achteraf help je mee aan de organisatie van de overblijf. Bel of mail gerust voor meer informatie. Ontvang een vrijwilligersvergoeding! Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding. Je start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die je wegwijs maakt. Je kunt direct één van de gratis e-learning cursussen volgen via de Overblijfacademie en natuurlijk is er een Coördinator die je dagelijks ondersteunt. Is er een basisschool in mijn buurt? Kinderstralen is de grootste overblijf organisatie in Nederland en verzorgt op veel basisscholen de tussenschoolse opvang (het overblijven). Voor vragen kun je een bericht sturen.

Structureel
Moerdijk

Coördinator Horeca Vlasserij-Suikermuseum

Nationaal Vlasserij-Suikermuseum

Wij zoeken een coördinator voor onze cluster Horeca. Je geeft leiding en werkt samen met een actieve groep van 20 horeca vrijwilligsters en vrijwiligers die bij groepsbezoeken koffie met iets lekkers of een lunch reserveren aan onze gasten. Ook zorgen zij ervoor dat het horecagedeelte schoon en opgeruimd is na een bezoek. Je bent de tussenpersoon tussen de horeca en het bestuur en wordt 4x per jaar uitgenodigd om een bestuursvergadering bij te wonen.

Structureel
Moerdijk

Leden Wmo-adviesraad Moerdijk

Wmo-adviesraad Moerdijk

De Wmo-adviesraad Moerdijk is het adviesorgaan van het College van B&W op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). De Wmo-adviesraad bestaat uit een aantal vrijwilligers en is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. De Wmo is er voor alle inwoners met een beperking door ouderdom, handicap of psychische problemen. Iedereen deel laten nemen in de samenleving ondanks beperkingen is de wens van de betrokkenen en van de overheid. Over gemeentelijk beleid en uitvoering op dit gebied brengen wij gevraagd of ongevraagd adviezen uit. Ook het beleid voor de ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers behoort tot ons werkgebied. Meer informatie op https://wmoraadmoerdijk.nl. De door ons uitgebrachte adviezen zijn openbaar en te vinden op: https://wmoraadmoerdijk.nl/publicaties/uitgebrachte-adviezen. In de Wmo-adviesraad worden uitdrukkelijk geen individuele zaken behandeld. Wilt u meepraten over dit beleid en bent u maatschappelijk betrokken en/of direct betrokken bij de Wmo? Dan is een lidmaatschap van de Wmo-adviesraad zeker iets voor u. Enige kennis van het Sociaal Domein is een pré. Wij verwachten dat u in staat bent signalen uit de samenleving op te vangen en deze te verwoorden. Wij vergaderen één maal in de maand in het gemeentehuis in Zevenbergen. De werkzaamheden vergen ca een halve dag per week, naast de maandelijkse vergaderingen zijn dat ook de werkzaamheden in de werkgroepen (meestal bestaande uit twee leden). Deze werkgroepen behandelen specifieke onderwerpen, die in de adviesraad vergaderingen aan de orde komen. De Wmo-adviesraad is onafhankelijk, daarom is het lidmaatschap van de adviesraad onverenigbaar met de functie van gemeenteraads- of burgerraadlid. De leden dienen woonachtig te zijn in de gemeente Moerdijk. Voor meer informatie zie onze website

Structureel