csrf
Moerdijkvoorelkaar logo
Moerdijkvoorelkaar

Ben jij een Rocker? Hou je niet in!

Voor wie? Will is een man van 57 jaar met veel humor en (bijna) alles weet over rockmuziek. Will woont in een woning in Zevenbergen waar mensen wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. In dit huis woont hij in zijn eigen studio en kan hij (als het nodig is) de begeleiding vragen hem te helpen bij bepaalde zaken. Wie zoeken wij? Je bent sociaal en onverwachte dingen vind je leuk om mee te maken. Houd je ook van wandelen, muziek, tuinieren en diverse uitjes? Heb je humor? Dat komt dan mooi uit! Will houdt hier namelijk ook van. Wanneer? Overdag gaat Will naar zijn werk, maar in zijn vrije tijd zoekt Will een maatje om dingen mee te delen en te ondernemen. 1x per maand? Of een avond in de week? 1x in de 2 weken? Alles in overleg. Wanneer het jullie beiden uitkomt. Natuurlijk wordt er eerst rustig en uitgebreid kennis gemaakt met elkaar en kan je altijd terugvallen op een professioneel en enthousiast team. Een ding is zeker; jouw inzet is van toegevoegde waarde en heeft grote invloed. Denk je nu dit past bij mij! Hou je niet in en neem dan contact op met Petra (coördinator vrijwillige inzet) Vrijwilligerswerk is werk waar je energie van krijgt. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, en de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd!

Lees meer

structureel

Zevenbergen: Lindonk

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor wie?
Will is een man van 57 jaar met veel humor en (bijna) alles weet over rockmuziek. Will woont in een woning in Zevenbergen waar mensen wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. In dit huis woont hij in zijn eigen studio en kan hij (als het nodig is) de begeleiding vragen hem te helpen bij bepaalde zaken.

Wie zoeken wij?
Je bent sociaal en onverwachte dingen vind je leuk om mee te maken. Houd je ook van wandelen, muziek, tuinieren en diverse uitjes? Heb je humor? Dat komt dan mooi uit! Will houdt hier namelijk ook van.

Wanneer?
Overdag gaat Will naar zijn werk, maar in zijn vrije tijd zoekt Will een maatje om dingen mee te delen en te ondernemen. 1x per maand? Of een avond in de week? 1x in de 2 weken? Alles in overleg. Wanneer het jullie beiden uitkomt.

Natuurlijk wordt er eerst rustig en uitgebreid kennis gemaakt met elkaar en kan je altijd terugvallen op een professioneel en enthousiast team. Een ding is zeker; jouw inzet is van toegevoegde waarde en heeft grote invloed.

Denk je nu dit past bij mij! Hou je niet in en neem dan contact op met Petra (coördinator vrijwillige inzet) Vrijwilligerswerk is werk waar je energie van krijgt. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, en de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Zevenbergen: Lindonk

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van SOVAK

Moerdijk

Kwasten, schilderijen en oog voor detail!

SOVAK

Help jij onze schilderstalenten verder?! Een vriendelijke man van 60 jaar die goed kan schilderen en mooie dingen maakt zoekt iemand om samen mee te schilderen. Het schildertalent is bij hem aanwezig. Dat zit wel goed. Hij heeft hulp nodig bij het uitzoeken van afbeeldingen en het opzetten en het verder uitwerken van het schilderij. Samen iets moois maken is tenslotte veel leuker dan alleen. Hij gaat elke dag naar de dagbesteding en één keer in de 2 weken is hij op woensdag vrij. Het zou dan mooi uitkomen wanneer jij op de vrije woensdagen een dagdeel samen met hem mooie schilderijen wil maken. Succes is sowieso aanwezig want hij heeft zelfs al schilderijen verkocht. Vrijwilligerswerk bij SOVAK is betekenisvol werk doen voor mensen met een verstandelijke beperking. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd! Wil je meer weten over deze vacature? Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij SOVAK. Neem dan contact op met Petra (vrijwilligerscoördinator)

Structureel
Moerdijk

Hou je van onverwachte dingen? Hou je niet in

SOVAK

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van onverwachte dingen waar jij op jouw eigen wijze kan inspelen. Waar? Aan het Gezellenpad 4 in Klundert. Daar wonen 5 mensen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking en zijn geheel of deels rolstoelafhankelijk. Wie zoeken we? Iemand die het leuk vindt om mensen letterlijk en figuurlijk verder te brengen. Om ergens te komen, om iets te beleven, om iets te doen. Iemand die graag dichtbij mensen wil staan. Iemand die zorgzaam, warm en ontspannen is. Het is belangrijk om jouw tempo aan te passen op het tempo van de bewoner(s). Bij de bewoner(s) moet niets. Zij geven op hun eigen manier aan wat zij prettig vinden en jij vindt het fijn om hier een bijdrage aan te leveren. Wanneer? Het liefst in het weekend. Op een zaterdag en/of zondag. 1x per week of 1x per maand; alles kan in overleg. Het feit dat de bewoner(s) hier naar uit kunnen kijken, is al onderdeel van het uitje. Natuurlijk wordt er uitgebreid tijd besteed aan het kennismaken met de bewoners en met het team. Wij vinden het belangrijk dat ook onze vrijwilligers de ruimte krijgen voor eigen ideeën en initiatieven. Uiteraard alles in overleg met elkaar. Jij krijgt een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk en is het mogelijk om jouw reiskosten te declareren. Wil je meer weten over deze vacature? Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij SOVAK. Neem dan contact op met Petra door een bericht te sturen.

Structureel

Anderen bekeken ook

's-Gravenhage, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Amstelveen, Maastricht, Bernheze, Midden-Delfland, Delft, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Geertruidenberg, Maasgouw, Rijswijk, Moerdijk, Best, Leiden, Velsen, Dongen, Gilze en Rijen, Oegstgeest, Amsterdam, Dronten, Wageningen

Wordt het zonnetje van de Overblijf!

Kinderstralen, lunchen op school

Wordt het zonnetje van de Overblijf! Word Overblijfhulp🌞😊 Ben jij het zonnetje die onze kinderen deze lente laat stralen?🌞✨ Help op een basisschool in jouw buurt als Overblijfhulp en creëer samen met ons een gezellige lunchomgeving voor de kinderen.😊 Lees meer informatie hieronder: Vind je het leuk om met kinderen te werken? Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en voel je je jeugdig en energiek (21-71 jaar), dan is het echt iets voor jou om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan. Je krijgt veel waardering van de kinderen. Na enige tijd herkennen de kinderen je als Overblijfmedewerker. Via hen krijg je enorm veel waardering en hebben jullie samen een heel gezellige lunchpauze. Daar doe je het toch gewoon voor? Ben je één dag per week tussen de middag beschikbaar? De pauze van de kinderen is meestal van 12:00 – 13:00 uur. Voor- en achteraf help je mee aan de organisatie van de overblijf. Bel of mail gerust voor meer informatie. Ontvang een vrijwilligersvergoeding! Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvang je een vrijwilligersvergoeding. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding. Je start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die je wegwijs maakt. Je kunt direct één van de gratis e-learning cursussen volgen via de Overblijfacademie en natuurlijk is er een Coördinator die je dagelijks ondersteunt. Is er een basisschool in mijn buurt? Kinderstralen is de grootste overblijf organisatie in Nederland en verzorgt op veel basisscholen de tussenschoolse opvang (het overblijven). Voor vragen kun je een bericht sturen.

Structureel
's-Gravenhage, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Amstelveen, Maastricht, Bernheze, Midden-Delfland, Delft, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Geertruidenberg, Maasgouw, Rijswijk, Moerdijk, Best, Leiden, Velsen, Dongen, Gilze en Rijen, Oegstgeest, Amsterdam, Dronten, Wageningen

Bloei op als Overblijfhulp deze lente!

Kinderstralen, lunchen op school

Ziet u uzelf tot bloei komen als Overblijfmedewerker deze lente? Kom dan helpen op de overblijf bij een basisschool bij u in de buurt en maak het verschil voor de kinderen! Word lid van ons team en samen creëren we een fijne lunchomgeving. Vindt u het leuk om met kinderen te werken? Als u het leuk vindt om met kinderen te werken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en voelt u zich jeugdig en energiek, dan is het echt iets voor u om als Overblijfmedewerker aan de slag te gaan. Ervaring in kinderopvang is niet noodzakelijk. U krijgt veel waardering van de kinderen. Na enige tijd herkennen de kinderen u als Overblijfmedewerker. Via hen krijgt u enorm veel waardering en hebben jullie samen een heel gezellige lunchpauze. Daar doet u het toch gewoon voor? Bent u één dag per week tussen de middag beschikbaar. De pauze van de kinderen is meestal van 12:00 – 13:00 uur. Voor- en achteraf helpt u mee aan de organisatie van de overblijf. Bel of mail gerust voor meer informatie. Ontvang een vergoeding tot €35,00 per week. Voor het begeleiden van kinderen als Overblijfmedewerker ontvangt u een vrijwilligersvergoeding. De vergoeding kan oplopen tot €35,00 per week. Wij zorgen voor een deskundige begeleiding. U start samen met een ervaren Overblijfmedewerker die u wegwijs maakt. U kunt gratis cursussen volgen via de Overblijfacademie en natuurlijk is er een Coördinator die u dagelijks ondersteunt. Is er een andere basisschool in mijn buurt? Kinderstralen is de grootste overblijf organisatie in Nederland en verzorgt op veel basisscholen de tussenschoolse opvang (het overblijven). Klik op hier om een andere school te zoeken. Voor vragen kunt u bellen of mailen.

Structureel
Moerdijk

Coördinator Horeca Vlasserij-Suikermuseum

Nationaal Vlasserij-Suikermuseum

Wij zoeken een coördinator voor onze cluster Horeca. Je geeft leiding en werkt samen met een actieve groep van 20 horeca vrijwilligsters en vrijwiligers die bij groepsbezoeken koffie met iets lekkers of een lunch reserveren aan onze gasten. Ook zorgen zij ervoor dat het horecagedeelte schoon en opgeruimd is na een bezoek. Je bent de tussenpersoon tussen de horeca en het bestuur en wordt 4x per jaar uitgenodigd om een bestuursvergadering bij te wonen.

Structureel
Moerdijk

Tuinhulp

Lia

Wie zou mij willen helpen met het onderhoud van mijn tuinbestrating. Het is voor mij helaas mede door mijn leeftijd en wat gezondheidsproblemen onmogelijk om dit nog zelf te doen. Heb mijn tuin laten bestraten met het idee dat hij dan ouderdomsproef zou zijn, maar helaas het onkruid groeit toch weer tussen de tegels. De tegels zijn 60 x 60 dus wel iets gemakkelijker. Hoeft niet perce iedere maand hoor. Mag in overleg gewoon wanneer het nodig is. Wie wil mij helpen???? Hoeft niet gratis hoor. P.s. niet zoveel onkruid als op plaatje!

Structureel
Moerdijk

Wereldwinkel Zevenbergen zoekt teamlid

Stichting Wereldwinkel Zevenbergen

Wereldwinkel Zevenbergen is een stichting die werkt met vrijwilligers. We verkopen al bijna 40 jaar originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Kom jij het verkoop team versterken? Je draait (na een inwerkperiode) zelfstandig winkeldiensten van 3 á 4 uur. Er is een rooster waarop je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je vindt het leuk om mensen op een vriendelijke manier te helpen in de winkel. Samen draaien we de winkel en jouw goede ideeën zijn welkom. Naast het werken in de winkel zijn er ook werkgroepen zoals: etaleren, markten, grootverbruik, inkoop, social media. je kunt deelnemen aan de werkgroepen die bij je passen. Kom jij ons team versterken? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Structureel
Jongeren