csrf
Moerdijkvoorelkaar logo
Moerdijkvoorelkaar

Ben jij een Rocker? Hou je niet in!

Voor wie? Will is een man van 57 jaar met veel humor en (bijna) alles weet over rockmuziek. Will woont in een woning in Zevenbergen waar mensen wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. In dit huis woont hij in zijn eigen studio en kan hij (als het nodig is) de begeleiding vragen hem te helpen bij bepaalde zaken. Wie zoeken wij? Je bent sociaal en onverwachte dingen vind je leuk om mee te maken. Houd je ook van wandelen, muziek, tuinieren en diverse uitjes? Heb je humor? Dat komt dan mooi uit! Will houdt hier namelijk ook van. Wanneer? Overdag gaat Will naar zijn werk, maar in zijn vrije tijd zoekt Will een maatje om dingen mee te delen en te ondernemen. 1x per maand? Of een avond in de week? 1x in de 2 weken? Alles in overleg. Wanneer het jullie beiden uitkomt. Natuurlijk wordt er eerst rustig en uitgebreid kennis gemaakt met elkaar en kan je altijd terugvallen op een professioneel en enthousiast team. Een ding is zeker; jouw inzet is van toegevoegde waarde en heeft grote invloed. Denk je nu dit past bij mij! Hou je niet in en neem dan contact op met Petra (coördinator vrijwillige inzet) Vrijwilligerswerk is werk waar je energie van krijgt. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, en de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd!

Lees meer

structureel

Zevenbergen: Lindonk

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor wie?
Will is een man van 57 jaar met veel humor en (bijna) alles weet over rockmuziek. Will woont in een woning in Zevenbergen waar mensen wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. In dit huis woont hij in zijn eigen studio en kan hij (als het nodig is) de begeleiding vragen hem te helpen bij bepaalde zaken.

Wie zoeken wij?
Je bent sociaal en onverwachte dingen vind je leuk om mee te maken. Houd je ook van wandelen, muziek, tuinieren en diverse uitjes? Heb je humor? Dat komt dan mooi uit! Will houdt hier namelijk ook van.

Wanneer?
Overdag gaat Will naar zijn werk, maar in zijn vrije tijd zoekt Will een maatje om dingen mee te delen en te ondernemen. 1x per maand? Of een avond in de week? 1x in de 2 weken? Alles in overleg. Wanneer het jullie beiden uitkomt.

Natuurlijk wordt er eerst rustig en uitgebreid kennis gemaakt met elkaar en kan je altijd terugvallen op een professioneel en enthousiast team. Een ding is zeker; jouw inzet is van toegevoegde waarde en heeft grote invloed.

Denk je nu dit past bij mij! Hou je niet in en neem dan contact op met Petra (coördinator vrijwillige inzet) Vrijwilligerswerk is werk waar je energie van krijgt. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, en de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Zevenbergen: Lindonk

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van SOVAK

Moerdijk

Kwasten, schilderijen en oog voor detail!

SOVAK

Help jij onze schilderstalenten verder?! Een vriendelijke man van 60 jaar die goed kan schilderen en mooie dingen maakt zoekt iemand om samen mee te schilderen. Het schildertalent is bij hem aanwezig. Dat zit wel goed. Hij heeft hulp nodig bij het uitzoeken van afbeeldingen en het opzetten en het verder uitwerken van het schilderij. Samen iets moois maken is tenslotte veel leuker dan alleen. Hij gaat elke dag naar de dagbesteding en één keer in de 2 weken is hij op woensdag vrij. Het zou dan mooi uitkomen wanneer jij op de vrije woensdagen een dagdeel samen met hem mooie schilderijen wil maken. Succes is sowieso aanwezig want hij heeft zelfs al schilderijen verkocht. Vrijwilligerswerk bij SOVAK is betekenisvol werk doen voor mensen met een verstandelijke beperking. Natuurlijk bieden wij een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk, de mogelijkheid tot het declareren van jouw reiskosten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij in ruil voor jouw vrijwillige inzet naar huis gaat met een goed gevoel. Want dat krijg jij ervoor terug. Gegarandeerd! Wil je meer weten over deze vacature? Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij SOVAK. Neem dan contact op met Petra (vrijwilligerscoördinator)

Structureel
Moerdijk

Hou je van onverwachte dingen? Hou je niet in

SOVAK

Wij zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van onverwachte dingen waar jij op jouw eigen wijze kan inspelen. Waar? Aan het Gezellenpad 4 in Klundert. Daar wonen 5 mensen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking en zijn geheel of deels rolstoelafhankelijk. Wie zoeken we? Iemand die het leuk vindt om mensen letterlijk en figuurlijk verder te brengen. Om ergens te komen, om iets te beleven, om iets te doen. Iemand die graag dichtbij mensen wil staan. Iemand die zorgzaam, warm en ontspannen is. Het is belangrijk om jouw tempo aan te passen op het tempo van de bewoner(s). Bij de bewoner(s) moet niets. Zij geven op hun eigen manier aan wat zij prettig vinden en jij vindt het fijn om hier een bijdrage aan te leveren. Wanneer? Het liefst in het weekend. Op een zaterdag en/of zondag. 1x per week of 1x per maand; alles kan in overleg. Het feit dat de bewoner(s) hier naar uit kunnen kijken, is al onderdeel van het uitje. Natuurlijk wordt er uitgebreid tijd besteed aan het kennismaken met de bewoners en met het team. Wij vinden het belangrijk dat ook onze vrijwilligers de ruimte krijgen voor eigen ideeën en initiatieven. Uiteraard alles in overleg met elkaar. Jij krijgt een jaarlijkse attentie, een kerstgeschenk en is het mogelijk om jouw reiskosten te declareren. Wil je meer weten over deze vacature? Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij SOVAK. Neem dan contact op met Petra door een bericht te sturen.

Structureel

Anderen bekeken ook

Moerdijk

Gezocht: Wandelmaatje en Gezelschap!

Surplus Welzijn Moerdijk

Wil jij iets goeds doen en tegelijkertijd actief blijven? Heb je een paar uurtjes per week over? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die graag wandelt en het leuk vindt om samen met mevrouw S. een frisse neus te halen. Naast wandelen zou het ook fijn zijn als je haar af en toe kunt vergezellen naar afspraken of haar kunt helpen met het halen van boodschappen. Wat bieden wij? - De kans om een verschil te maken in het leven van een ander. - Een gezellige en dankbare samenwerking. - Mogelijkheid tot persoonlijke groei en nieuwe vriendschappen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Structureel
Moerdijk

Kom helpen bij Klundert bij Kaarslicht 2024!

Klundert bij Kaarslicht

Ken je het evenement Klundert bij Kaarslicht??? Op 14 december is de 9e editie! Het thema is inmiddels bekend, namelijk "Kerstmis voor iedereen" Om er weer een fantastisch evenement van te kunnen maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse, geef dan aan wanneer je zou willen helpen (in aanloop naar het evenement, voor/na/tijdens) en ook waarmee je dat zou kunnen/willen. Ben je creatief, kun/wil je helpen sjouwen, administratief kundig? of wat dan ook. We zetten je op de lijst en zullen geregeld contact met je houden. Aanmelden kan via deze site of (liever) rechtstreeks op onze website

14-12-2024
Jongeren
(kleine) groepen
Moerdijk

Vacature chauffeur voor Voedselbank Moerdijk

Voedselbank Moerdijk

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam en zoeken een Chauffeur, die tevens helpt met laden en lossen. Taken: 1. Transport verzorgen met de koelbus van de Voedselbank van het Distributiecentrum naar ons magazijn in Zevenbergen. 2. Transport verzorgen binnen onze gemeente van de verschillende leveranciers naar ons magazijn. 3. Laden en lossen van de opgehaalde goederen. 4. De goederen in het magazijn zetten samen met de verdelers. Ben je op zoek naar een interessante vrijwilligersbaan van ongeveer 3 - 6 uur per week? Ben je regelmatig op donderdag beschikbaar? Eventueel ook op woensdag? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Vind je het leuk om samen met een collega ritten te verzorgen om voedsel op te halen? Kun je goed sjouwen en tillen? En ben je flexibel inzetbaar? Sta je achter onze doelstellingen en respecteer je de privacy van onze cliënten? Dan ben je van harte welkom bij Voedselbank Moerdijk. Solliciteren Eventuele kandidaten kunnen zich via een bericht melden bij Voedselbank Moerdijk, of telefonisch: bel met voorzitter Peter.

Structureel
Jongeren
Breda, Drimmelen, Gilze en Rijen, Oosterhout, Etten-Leur, Moerdijk

Laat jij dromen uitkomen? Regio Breda

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen?

Project
Moerdijk

Wereldwinkel Zevenbergen zoekt teamlid

Stichting Wereldwinkel Zevenbergen

Wereldwinkel Zevenbergen is een stichting die werkt met vrijwilligers. We verkopen al bijna 40 jaar originele cadeaus en heerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Kom jij het verkoop team versterken? Je draait (na een inwerkperiode) zelfstandig winkeldiensten van 3 á 4 uur. Er is een rooster waarop je kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Je vindt het leuk om mensen op een vriendelijke manier te helpen in de winkel. Samen draaien we de winkel en jouw goede ideeën zijn welkom. Naast het werken in de winkel zijn er ook werkgroepen zoals: etaleren, markten, grootverbruik, inkoop, social media. je kunt deelnemen aan de werkgroepen die bij je passen. Kom jij ons team versterken? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Structureel
Jongeren
Moerdijk

Vrijwilliger voor agrarisch machine onderhoud

Zuidwester West-Brabant

Voor onze dagbestedingslocatie "de Zwanenhoeve" in Zevenbergen zijn we opzoek naar een vrijwilliger die een deelnemer ondersteunt bij het uitvoeren van onderhoud aan agrarische landbouwmachines. Dit onderhoud vindt plaats in de wintermaanden. Werktijden in overleg bijvoorbeeld 1 dag of dagdeel per week. Lijkt het jou leuk om dit samen met een deelnemer van "de Zwanenhoeve" te doen, dan kom ik graag met de in contact.

Structureel